Plüss maci, állat javítás, foltkezelés, vegytisztítás, fertőtlenítés

Animal toys in the waiting room of a hospital

Ne dobja ki régi kedvencét! Van megoldás! Hozza be gyermekkori kedvenceit és mi teljesen újjá varázsoljuk! Ruhaklinikánk vállalja plüss állatok foltkezelését, vegytisztítását, fertőtlenítését, javítását. Foltos, elszíneződött, hiányos, lyukas, sérült, szakadt?

Vállaljuk különböző foltok, elszíneződések eltávolítását, szemek, fogak fehérítését, bármilyen foltok eltávolítását, szakadások, sérülések javítását.

A plüss állatok tisztítása nem egyszerű feladat, mert nagyobb kárt tehetünk benne, mint amilyen valójában volt. A plüss elszíneződhet, a tisztított helyen kikophat, netán elszakadhat, ezért inkább bízza szakemberre ezt a feladatot. Ha kedvenc állatkája foltos, szakadt, hozza el hozzánk, mi megoldjuk a gondját. Szabóságunkban vállalunk szakadások, varrások stoppolását, helyrehozatalát, kiszakadt részek pótlását is. Tekintse meg referenciamunkáinkat!

Ilyen volt...Ilyen volt... (2)

A Kisvakondnak ruhát varrtunk

image
macicsere

Textilklinikánk vállalja plüss állatok foltkezelését, vegytisztítását, fertőtlenítését, javítását. Ne dobja el régi kedvencét! Van megoldás! Vállaljuk különböző foltok, elszíneződések eltávolítását, szemek, fogak fehérítését, bármilyen foltok eltávolítását megoldjuk, amit otthon nem tudott eltávolítani.

A plüss állatok tisztítása nem egyszerű feladat, mert nagyobb kárt tehetünk benne, mint amilyen valójában volt. A plüss elszíneződhet, a tisztított helyen kikophat, netán elszakadhat, ezért inkább bízza szakemberre ezt a feladatot.

Ha kedvenc állatkája foltos, szakadt, hozza el hozzánk, mi megoldjuk a gondját. Szabóságunkban vállalunk szakadások, varrások stoppolását, helyrehozatalát, kiszakadt részek pótlását is.


A képeken különböző plüssállatok láthatóak előtte és utána (javítás, tisztítás) állapotban!

AJÁNLATKÉRÉS ITT!