Olló, kés professzionális élezés

Késélezés

Ha munkájához, hobbijához elengedhetetlenek a minőségileg megélezett ollók, kések, válasszon minket! Ne kockáztasson, bízza kései, ollói élezését ránk!
A mindennapos használat során sajnos minden kopik. Ha vágószerszámokról van szó, elég hamar találkozhatunk ezzel a problémával. A tompa, kicsorbult, életlen eszközökkel ugyanis lehetetlen vágni, nyírni, dolgozni.
Szerencsére a probléma megoldása kézenfekvő és egyszerű: az elkopott eszközt újra kell élezni. Ez azonban házilag esetenként különösen nehéz feladat. Kaphatók ugyan különféle késélezők, melyek egy ideig hatásosak is, viszont ezek általában sajnos gyorsan elkoptatják a penge leggyakrabban használt részét, amitől egyre homorúbbá válik a kés közepe, amivel aztán a deszkán vágni egyre kevésbé lehet…
Minden olló és kés funkciója más és más, ezért ezek rendeltetés, típus, felhasználási terület szerint eltérő élezési technikát igényelnek. Például egy sima hajvágó ollót is másként kell megélezni, mint egy csúsztatott vágásokhoz alkalmas ollót.
Minőségi géppel számos él kialakítását, ollók, kések élezését precíz pontossággal tudjuk garantálni, értékes vágóeszközeit szakértelemmel, modern élezési technikával élezzük.

A késélezés során a megtompult részek vékonyítását végezzük. A lehető legkevesebb anyagvesztéssel újra élet adunk késének, ollójának, amely így akár az eredetinél is élesebb lehet.
Az él tartóssága függ az anyag minőségétől, valamint a kés rendeltetésszerű alkalmazásától, tisztításától. Válasszon minket, és nem fog csalódni! Nagy szakmai tapasztalattal rendelkező munkatársaink garantált minőségben végzik a háztartási, hobbi, valamint az ipari felhasználási célú kések, ollók, élezését. Forduljon hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésére!
Kés, olló élezés
Cégünk vállalja az alábbi vágószerszámok élezését:
Fodrászollók - ritkító ollók, sassoon vágóollók, textura ollók, puhító, csúsztatott vágáshoz alkalmas ollók
Szabász-, varró ollók
Háztartási, otthoni ollók, kések - köröm-, bőr-, papírvágó ollók, kések
Kertész ollók - metszőollók, sövényvágó ollók
Manikűr, pedikűr ollók és kések
Vadásztőrök
Zsebkések
Konyhai, húsvágó kések, ollók
általános kézimunka, barkácsollók

https://www.szolgaltatocentrum.eu/ajanlatkeres/

AJÁNLATKÉRÉS ITT!