Nyakba akasztható pálinkáspohár, és borospohár tartó tarisznyánk egy apró figyelmesség vendégei részére, mely felszabadultabbá teszi a rendezvény élményét, miközben promóciós textil reklámhordozóként is szolgál!

Ki ne találkozott volna már bor- és pálinkafesztiválon azzal a problémával, hogy a kóstoló poharát nem tudja hova tenni, vagy eltörik, elveszíti.

Látogatói szabadabban sétálhatnak rendezvényén, a kóstoltatott bor- vagy pálinka kilöttyentését illetve a pohár törését elkerülve!

Nincs borkóstoló nyakba akasztható pohártartó tarisznya nélkül!

Vendégei felszabadultan sétálhatnak bor- és pálinka fesztiválokon, pinceszereken, zenei fesztiválokon ezzel a nagyszerű nyakba akasztható, borkóstoló pohártartó tarisznyával, melynek felülete logózható, hímezhető!

Kiváló emlék, remek lehetőség fő szponzora logójának a megjelenítésére!

Méretek, anyagválaszték:

Pohártartó tarisznyánk gyártása tetszőleges méretekben lehetséges, bemintázáshoz a kiválasztott pohár méreteit levesszük.

Kérésére a bemintázási díj ellenében a pohártartó tarisznya mintadarabját elkészítjük. Ahhoz, hogy pontos munkát tudjunk végezni, szükségünk van egy pohár mintára, melyet a bemintázás során belepróbálhatunk a tartóba.

Szőtt és nem szőtt textíliákból széles anyagválasztékunk áll megrendelőink rendelkezésére.

(vászon, len, zsebbélés, stb.)

 

PPT-1

AJÁNLATKÉRÉS ITT!