Kemping szék és kerti szék javítás

Kedvenc kerti vagy kemping széke elszakadt? Túl drága lenne egy újat venni, és már nem is lehet ilyen típust találni? Sokan a régi típusú, összecsukható kemping székre esküsznek, ami sajnos az évek során elhasználódik. A régi vászon kifakul, megnyúlik az ülőfelülete vagy elfeslik a varratok mentén.

A kemping szék javítás, illetve a kültéri szék, nyugágy javításnál speciális textileket használunk, melyek:

  • kibírják az idő és időjárás próbáját
  • gombásodás mentesek
  • UV állóak
  • jól szellőznek, hideg és meleg időben is kényelmesek

Hozza be hozzánk a régi napozóágyát, kemping székét és kicseréljük a régi vásznat hagyományos vagy modern mintázatú vásznakra illetve hálós textilénre. Kérjen rá extrákat, amikkel kényelmesebbé, hasznosabbá válik kemping széke:

  • új karfára pohártartót
  • logózást hátoldalra vagy ülésre
  • beépített vagy színben passzoló párnát
  • levehető vállpántot strandra vitelhez

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Hálós textilén anyagválaszték!Rattan bútor javítás hálós textilén segítségévelKovácsoltvas és rattan bútorok szövet javítása

A hálós textilén előnye, hogy jóval tartósabb a rattan fonatnál, és könnyen cserélhető. Rendkívül strapabíró anyag, uv-álló, ellenáll az erős napsütésnek, és a szélsőséges időjárási viszonyoknak. További előnye, hogy a cseréhez széles színskálájú anyagválaszték áll a rendelkezésre.

Tekintse meg referencia videónkat ITT!

FIGYELEM!

Nem minden esetben alkalmas a megoldásunk! Pl. egy antik hatású bútorhoz a modern hálós textilén stílusban nem passzol. Vannak olyan ülőgarnitúrák is, melyek esetében a rattan fonat speciális módon van a bútorhoz rögzítve, és a ringlin átfutó kötélzetet nincs mihez rögzíteni. Egyéb esetekben is elképzelhető, hogy megoldásunk nem lenne tökéletes, ezért mielőtt behozná hozzánk rattan bútorát javításra, előtte telefonon mindenképpen érdeklődjön! Kérjük, fotózza le a javítandó bútort, küldje el a képeket e-mail címünkre, hogy kollégánk az információk ismeretébenkorrekt tájékoztatást tudjon nyújtani a lehetőségekről. Munkánkra 3 év garanciát vállalunk!