Belátásvédelem

Belátásgátló háló, belátás elleni takaró háló teraszkorlátra, kerítésre. Teraszkorlát, és kerítés takarás UV–álló hálós textilénnel. A zavartalan időtöltésért.

Zavarja, hogy a kerítésén, erkélyén bárki benézhet? Szeretne nagyobb diszkréciót kertjében, erkélyén, vagy teraszán, hogy zavartalanul tehesse azt, amit csak akar? Van megoldás.

Belátásgátló hálót vagy ponyvát szeretne?

Küldjön fotót a befedendő részről, hogy lássuk a rögzítési lehetőségeket, a takarandó rész formáját. Küldje el a kívánt méreteket, és ez alapján leszabjuk a kívánt takaró hálót, a széleken hevederrel megerősítjük, és ringlizzük – a rögzítéshez szükséges fémkarikákkal ellátjuk. A felrögzítéshez kívánság szerint biztosítunk gyorskötözőt, fémkampót, valamint gumipókot az esetleges kifeszítéshez.

A Textilklinika és Szolgáltató Centrum vállalja belátás elleni hálók - belátásgátló hálók méretre szabását, elkészítését.

Terasz, kerítés, üvegháztető, télikert tető árnyékolása UV-álló hálós textilénnel. Többféle átlátási / takarási hatékonyságú hálóval dolgozunk, a teljes, 100%-os takarástól a 85%-os, 50%-os, és ennél gyengébb takarású hálókig, az aktuális igényeknek megfelelően.

Előnyei:

  • Könnyen rögzíthető korláton, kerítésen
  • Ellenálló, UV-álló hálóanyaga évekig megfelelő takarást biztosít
  • Egyszerű, gyors megoldás
  • Bőséges színválaszték
Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt! Ha nehezen nő a tuja a kerítés mellett, ne locsolja agyon, attól úgysem nő gyorsabban! Rendeljen inkább belátás elleni hálós textilént erkélyére, kerítésére, és  megoldódik a gondja! Az erkélye, kertje az Ön szuverén kis birodalma lesz, nem lesnek be többé kíváncsiskodó tekintetek!
belatasvedelem

A belátás elleni háló mindenképpen olcsóbb takarási megoldás, mintha új kerítést kellene vennie, dekoratív, és színben is biztos talál kedvére valót. Rendelje meg még ma, és a hamarosan már zavartalanul napozhat kertjében, erkélyén, vagy teraszán.Belátásgátló háló készítés - Textilklinika - Szolgáltató Centrum

Kérjen ajánlatot munkatársunktól itt!

Belátásgátló méretre készítés UV-álló, vízlepergető anyagokból