Babzsákfotel, babzsák puff, babzsák bútor készítés, utántöltés, javítás

Babzsák, babzsákfotel, babzsák bútor, babzsák puff készítés utántöltés, javítás. Babzsákfotel, babzsák puff készítés egyedi kivitelben, színben, és méretben!

Igen sokrétű a babzsák felhasználási  helye, de tulajdonképpen egy igazi bútordarabról beszélünk. Miért ajánljuk a babzsákot? A babzsákokban sokkal kényelmesebben el lehet helyezkedni, mint egy fotelben, felveszi a testünk formáját, így biztosítja a tökéletes ellazulást és relaxálást. Elképesztő az a stabilitás, amit akkor érzünk, amikor belehuppanunk! Könnyű az egész, és mégis egy betonoszlop stabilitásával, de egy lágy, meleg vizű tó ölelésével fogad bennünket. Aki ült már babzsákfotelben, az tudhatja: ennél kényelmesebb bútordarab aligha létezik a földön! Gyermekeknél biztonságos, nincs éle, széle, amibe a gyermek megüthetné magát. Teljesen körülölel, körülvesz, felveszi a testünk, sőt az aktuális üléspozíciónk formáját, amire egyetlen bútor sem képes! Sokkal jobb, mint egy vízágy, pedig azt is valami hasonló koncepciós elv mentén alkották meg anno.

Babzsákfotelek készítése:
A babzsákfotel töltete polisztirol gyöngy, ami az igazi kényelmet nyújtja. A külső huzat többféle anyagból is készülhet erős, tartós, strapabíró anyagból (szövet, textilbőr, bőr, velúr, vízlepergető anyag pl. teraszra). Dupla huzatos variáció esetén a belső huzat anyaga 100% erős pamutvászonból készül. Színben és formában bármit választhat, egyedi igények, elképzelések alapján is elkészítjük, amit Ön megálmodott. Abban biztos lehet, hogy a nálunk készített babzsákok kiváló minőségű alapanyagokból, a tervezett rendeltetési célnak megfelelő kivitelben készülnek – beltéri, kültéri, vízlepergető stb. kivitelben.

Felhasználási területek:
A szobában, a nappaliban, a tévé előtt nincs is jobb egy babzsákfotelnél! De remek kikapcsolódást nyújt a vízlepergetős változat a kertben, vagy filagóriában, használható kiállításon, rendezvényeken, könyvtárakban, óvodákban, tornateremben, játszóházakban, vendéglátó teraszra, strandra. Szinte bárhova, ahol a kényelem fontos! Babzsákfotellel, puffal a kényelem nem luxus, hanem alapvetés! A babzsákfotelek huzatanyaga erős – különösen a szabadtéri felhasználásra tervezett változat – súrlódásálló, vízlepergető anyagból készül, ellenálló a különböző behatásokra, UV és vízálló.

Babzsákfotel javítás:
A babzsákok különösen erős anyagból készülnek, de semmi nem tart örökké! Bizony előfordulhat, hogy a varrat meglazul, a huzatanyag kinyílik, vagy sziesztázás közben véletlenül kiégetjük, esetleg más baleset éri a babzsákfotel huzatanyagát. Óhatatlanul megindul ilyenkor a töltőanyag kifelé, ha nem teszünk valamit ellene, babzsákfotelünk szétfolyik! Ilyenkor az elfolyt töltőanyagot pótolni kell, és el kell hárítani a szivárgást.

Otthoni eszközökkel szinte képtelenség a babzsákot az eredeti töltöttségi szint megtartása mellett megvarrni, sokan nem is vállalják. Mi igen. Ha elszakadt, ha kiégett, ha a varrás engedett el, megerősítjük a varrást, befoltozzuk a kiégett részeket, és a szakadást is eltűntetjük kedvenc sziesztázó bútorából. Babzsákfotel stoppolás, huzatcsere. Bármilyen problémája is legyen, szakszerűen megjavítjuk, jobb lesz a babzsákfotele, mint újkorában!

Babzsákfotel, babzsák puff tisztítás
:
Mivel babzsákfotelünk a legkedveltebb sziesztázó helyünk, sok időt töltünk benne, sokfélét csinálhatunk benne. Például iszogathatunk a haverokkal, és például vörösbort, aminek eltávolítása köztudottan nem egyszerű dolog. De kávézhatunk is, dettó… A tisztítás mindenképpen nehézkes dolog. Pláne, hogy a huzat, ami beszennyeződött, pármillió gyöngyöcskét tartalmaz… Nem egyszerű feladat, némi szaktudást, és tapasztalatot igényel, ezért vállaljuk mi!  Babzsák tisztítás, babzsákfotelek huzatának tisztítása, vegytisztítása, folttisztítás, folteltávolítás töltőanyag tisztítás, fertőtlenítés.

Babzsákfotel, babzsák puff utántöltés:
A használat során a polisztirol töltőanyag némileg összenyomódik, zsugorodik. Ilyenkor a babzsák tömöttsége lazul, a bútor veszít a kényelmi értékéből. A szakadás esetén elfolyt töltőanyagot is pótolni kell, de emiatt Ne fájjon a feje! A hiányzó töltőanyagot utántöltjük, és megvarrjuk kedvencét! A töltőanyag térfogatcsökkenése, rugalmasságának elvesztése – éveken keresztül tartó használat során alakul ki ilyesmi – esetén a hiányzó töltőanyagot pótoljuk, esetleg kompletten cseréljük.

Babzsákfotel feliratozás, dekoráció:

Szitázással, vagy hímzéssel visszük fel a huzatanyag felületére a megjeleníteni kívánt logót, figurát, vagy egyéb grafikai anyagot. Babzsákhuzat feliratozás, hímzés, logózás, mesefigurák hímzése, egyéb kívánságok teljesítése.

Feliratozási, céglogózási igény esetén küldje el nekünk mailben, mit szeretne látni babzsákfoteljén, és mi ennek ismeretében küldünk válaszul árajánlatot. Céges megrendelés esetén – nagyobb számú megrendelés esetén kedvezményt adunk a feliratozás költségeiből!

Egyedi formájú babzsák készítés:

Vállaljuk egyedi elképzelések megvalósítását is, különleges formájú, egyedi babzsák készítését. Igény szerinti méretben és anyagösszeállításban, tanácsadással segítünk a babzsákfotel megtervezésében. Választható cipzáros, levehető huzattal,  feliratozva is.

Várjuk személyesen bemutatótermünkben, ahol anyagainkat is megtekintheti.